Har du frågor om Feng Shui?


Välkommen att använda kontaktformuläret här nedan. Jag svarar så snart jag kan, vanligtvis inom 24 timmar.

Jag har frågor om EFT
Jag har frågor om Feng Shui
Jag har frågor om Homestaging
 
 
 
 
 

Susanne Nilsjö:

Feng Shui konsult & EFT-terapeut

Snälla ord från kunderna 


Tack för en fantastiskt intressant förmiddag och att du tog dig tid med att klargöra hur jag på ett bra sätt äntligen kan få lite ordning i mitt nya hem. 

Du var mycket inkännande och duktig på alla sätt. Det gör att jag förhoppningsvis kan få lite bättre energi att komma igång. 

Men du har ju rätt i att jag bör börja med att få rätsida på sömnen.  Ska i natt sova på rätt håll och känna hur det känns.

Jag visste ju detta med att ha kontroll över dörren, men hade totalt glömt bort detta. 

Med stor tacksamhet! 

E.R. Rönninge            

* * * * * * * *

 

"Tusen tack för en rolig och intressant föreläsning. Det var verkligen lyckat och uppskattat och många tankar väcktes. Snällt att du även tog dig tid att svara på mer personliga frågor."

 

Agneta, Lidingö  

* * * * * * * *


"Tack för checklistan och tipsen. Den blir jättebra. Det är bara att ta tag i jobbet:) Nu har vi fått ny energi igen. Tack! "

 

Mvh Åsa

(Homestaging) 

* * * * * * * *

 

"Tack för att du hjälpte mig att få ordning på mitt liv!"

 

A-L i Södertälje 

* * * * * * * *

 

“Kursen blev direkt ganska praktisk. Det var roligt och spännande att jobba med mitt liv och med vårt hem på samma gång.

Det märktes klart att du, Susanne, har god och lång erfarenhet av feng shui. Du kunde svara på våra frågor med både insikt och flexibilitet.”

 

Maria, Rönninge 

* * * * * * * *

  

"Trodde inte Feng Shui handlade så mycket om mitt inre, visst vet jag att miljön påverkar mig, men tänkte inte på att jag förutom en estetisk resa också skulle göra en inre resa".

 

Nyvaken 

* * * * * * * *


 "Susanne gjorde en fin detaljerad ritning av mina rum där hon gav mig goda råd och tips om färger och hur jag skulle placera mina möbler för att få största möjlig harmoni i min nya lokal.

Tack Susanne jag är jättenöjd!"

 

Vänliga Hälsningar

Doris Hansson Kalmár

Leg. naprapat           

* * * * * * * *